Tips voor het vinden van de beste lease overname deals

Tips voor het vinden van de beste lease overname deals

Als je op zoek bent naar een leaseauto, dan wil je natuurlijk de beste deal vinden. Online zijn er talloze mogelijkheden om de perfecte leaseauto te vinden. In deze blog geven we vijf tips die je kunnen helpen bij het vinden van de beste leaseauto deals.

 1. Maak gebruik van zoekfilters

  Als je online zoekt naar een tweedehands leaseauto, kun je gebruikmaken van zoekfilters. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op merk, model, bouwjaar en brandstof. Door gebruik te maken van zoekfilters krijg je alleen de resultaten te zien die voldoen aan jouw wensen. Dit bespaart tijd en helpt je bij het vinden van de juiste leaseauto.
   
 2. Kies voor extra laag maandbedrag

  Bij een leasecontract overname is het maandbedrag in de meeste gevallen extra voordelig in vergelijking tot de leaseprijs van een nieuw leasecontract. Stel, de huidige berijder heeft een zakelijk leasecontract afgesloten voor vier jaar. Als het contract na drie jaar wordt overgenomen voor een resterende periode van één jaar, dan werkt dit in het voordeel van de nieuwe berijder.

   
 3. Let op de voorwaarden

  Bij het afsluiten van een leasecontract is het belangrijk om op de voorwaarden te letten. Denk bijvoorbeeld aan de looptijd van het contract, de kilometerstand en de eventuele bijkomende kosten. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een verrassing hoeft overigens niet altijd negatief te zijn, want bij sommige leasecontracten wordt een
  overnamebonus aangeboden.

   
 4. Overweeg shortlease

  Als je voor een korte periode een leaseauto nodig hebt, dan kan shortlease een goede optie zijn. Bij shortlease lease je een auto voor een kortere periode dan bij een regulier leasecontract. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je tijdelijk een auto nodig hebt voor je werk of als je een auto nodig hebt voor een project.

   
 5. Vergelijk verschillende aanbieders

  Er zijn verschillende aanbieders van leaseauto's online te vinden. Het is daarom verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo kun je kijken welke aanbieder het meest voordelig is en welke aanbieder het beste aansluit bij jouw wensen.
Afbeelding
Tips lease overname deals LeaseSwap

Onderscheidend vermogen

LeaseSwap onderscheidt zich met haar persoonlijke begeleiding en het grote netwerk. Daar waar de meeste partijen zich beperken tot het samenbrengen van vraag en aanbod op een platform, begeleiden onze zogenaamde SwapBuddy’s het proces van A t/m Z. Dus voor jou geen stapels papierwerk en schakelmomenten met de leasemaatschappij. De auto wordt geschouwd en gepoetst bij jou thuis afgeleverd.

Staat de leaseauto van jouw dromen niet direct tussen ons aanbod op ons platform? Dan kan je kosteloos een zoekopdracht achterlaten. Samen vinden wij de auto met een leasecontract dat 100% past bij jou wensen. Succes met je zoektocht!

LeaseSwap
LeaseSwap