Lease overname met bonus

Lease overname met bonus

Bij een leaseauto overname zijn er tal van zaken waar je goed op moet letten. Naast het model, de kleur en technische specificaties wil je natuurlijk een scherpe leaseprijs. Als je goed zoekt op ons platform vind je hier en daar leaseauto’s die voor een extra aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Sommige adverteerders bieden namelijk een zogenaamde overnamebonus aan. Hoe dit precies werkt en waarom mensen hiervoor kiezen vertellen we in dit blog.

Hoe werkt een overname bonus

Een overnamebonus is een extra bedrag dat je als overnemende partij ontvangt bij een lease overname. De uitbetaling van deze bonus vindt meestal plaats nadat de nieuwe eigenaar kredietwaardig is bevonden en het leasecontract heeft ondertekend. Anderen kiezen voor de overboeking bij de sleuteloverdracht. De hoogte van de overname bonus is verschillend, maar varieert meestal tussen de € 1.000,- en € 4.000,-. De eventueel aanwezige overname bonus vind je in de desbetreffende advertentie in het rood omlijnde vak zoals in onderstaande printscreen weergegeven.

 

Afbeelding
lease overname bonus

Waarom een overname bonus

Logisch, een auto met een overnamebonus wordt automatisch aantrekkelijker om over te nemen. De achterliggende reden van een overname bonus kan verschillend zijn. Sommige aanbieders willen zo snel mogelijk van hun leaseauto af, bijvoorbeeld omdat de auto al langere tijd ongebruikt op de oprit staat. Ook oude showroommodellen staan bekend als bonuswaardige auto’s. Wat de reden ook is, het is een mooi extraatje voor de overnemende partij.

Op het moment van schrijven staan er een aantal mooie auto’s op ons platform met een aantrekkelijke overname bonus:

Mini Cabrio overname bonus van € 2.100,-
https://www.leaseswap.nl/aanbod/mini/mini-cabrio/1251

Jaguar I-Pace overname bonus van € 1.500,-
https://www.leaseswap.nl/aanbod/jaguar/i-pace/1322

Audi A4 Avant overname bonus van € 4.020,-
https://www.leaseswap.nl/aanbod/audi/a4-avant/1444

 

Aantrekkelijke overname bonus ontvangen

Scrol je door het aanbod van LeaseSwap en zie je ineens de droomauto staan, dan kan het zijn dat de contractdetails niet helemaal aansluiten bij jouw wensen. Misschien wil je het leasebedrag scherper hebben door het aantal kilometers per jaar naar beneden te schroeven of wil je in onderhandeling over een overnamebonus. Neem contact op met je SwapBuddy over de mogelijkheden. Niet geschoten is altijd mis en informeren is hartstikke gratis.

LeaseSwap
LeaseSwap