Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacy statement

Leasecontract laten overnemen? Dit zijn onze tips!

Wil je van je zakelijke leasecontract af en je leaseauto laten overnemen? Grote kans dat dit via LeaseSwap lukt! Inmiddels is LeaseSwap in staat om 34% van het aanbod succesvol “te Swappen”. Wij zijn best trots op dit Swap-percentage. Helemaal in de wetenschap dat we nog niet eens drie maanden bestaan en veel bedrijven ons nog gaan leren kennen. We barsten van ambitie om dit Swap-percentage verder te verhogen. Maar dat kunnen we helaas niet alleen. Daarom delen we graag vijf waardevolle tips met je die bijdragen aan een razendsnelle en succesvolle Swap!

LeaseSwap tip1: Blinkend schone auto
Een schone auto wekt vertrouwen. Het is voor een overnemende partij belangrijk dat de leaseauto in nette staat wordt gepresenteerd en kan worden overgenomen.

LeaseSwap tip2: Perfecte foto’s
Inmiddels weten wij dat perfecte foto’s cruciaal zijn voor een snelle Swap. Vandaar dat wij al eerder deze foto instructie hebben opgesteld en grootschalig hebben gedeeld.

LeaseSwap tip3: Volledige advertentie
Mensen die de advertentie van jouw leaseauto bekijken, willen naast foto's natuurlijk relevante informatie hebben over de leaseauto. Vul dan ook alle gegevens die gevraagd worden zo nauwkeurig en volledig mogelijk in. Neem bovendien de tijd om een advertentietekst te schrijven, waarin je vertelt waarom juist jouw leaseauto zo interessant is voor overname.

LeaseSwap tip4: Overnamebonus
Je kunt ervoor kiezen om aan je advertentie op LeaseSwap een overnamebonus toe te voegen. Op deze manier is een zakelijk leasecontract laten overnemen nog aantrekkelijker voor de overnemer. Twijfel je aan het wel of niet toevoegen van een overnamebonus? Informeer bij één van onze Swapbuddy’s. Zij kunnen jou onafhankelijk adviseren.

LeaseSwap tip5: Wees eerlijk
Geef zekerheid en wees eerlijk. Dat doe je door alle documenten die bij jouw auto horen bij te leveren, maar ook eerlijk te zijn over eventuele gebruikersschades die wellicht aanwezig zijn in het interieur of exterieur. Vertel hierover in de advertentietekst en/of leg dit vast op een foto.

Waarom je LeaseSwap inschakelt?

Dankzij 35 jaar werkervaring bij leasemaatschappijen en als wagenparkbeheerder kennen wij de leasemarkt door en door. Wij zijn met meerdere bedrijven volop actief in dit netwerk. Wil jij je leasecontract laten overnemen? Wij zijn jouw SwapBuddy, dé expert waar je met al je vragen terecht kunt en die je volledig begeleid tijdens het plaatsing-, zoek- en contractafhandelingsproces. 

Ook je leasecontract laten overnemen?

Denk je na het lezen van deze tips, “handig, dat wil ik ook” maar “is dit niet heel veel gedoe”? Nee hoor! Neem contact op met één van onze SwapBuddy’s. Zij begeleiden je gedurende het gehele proces van plaatsen tot de overname van je leasecontract. Nieuwsgierig geworden? Bel ons of stuur een Whatsapp naar 06 868 610 95.