Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacy statement

Leaseauto’s die stil staan kosten geld

Bij sommige bedrijven staan leaseauto’s al langere tijd stil op de parkeerplaats. Soms weken en soms zelfs maanden. In de huidige economische omstandigheden zien bepaalde bedrijven dit ook niet snel veranderen. Een handige oplossing? Laat je leasecontract overnemen via LeaseSwap.

Leasemarkt volop in beweging

De mobiliteitsbehoefte van bedrijven verandert voortdurend, bijvoorbeeld door flexibele arbeidscontracten of duurzaamheidsambities. In veel gevallen komen er wel nieuwe medewerkers in dienst met recht op een leaseauto, alleen spreekt hen de “voorraadauto uit de pool” niet aan. Daarnaast kiezen sommige bedrijven momenteel liever niet voor een langlopend leasecontract, ingegeven door de onzekere marktomstandigheden. De vraag sluit dus niet altijd aan op het aanbod en dat kost doorgaans geld. Op leaseswap.nl kan iedere ondernemer een lease contract overnemen, maar dus ook zeker laten overnemen.

Terugblik op de eerste twee maanden LeaseSwap

Na maanden van voorbereiding was half november 2020 LeaseSwap operationeel. Klaar om de ondernemers bij te staan, want dat is het primaire doel van ons platform. Voor iemand die via LeaseSwap een leaseauto plaatst of vindt, levert dit een forse besparing op. We treffen ondernemers uit de evenementenbranche, maar ook toeleveranciers van de horeca waarvan de omzet bijna gereduceerd is tot € 0. Wat zijn we dan trots op de eerste resultaten van onze “Swaps”. Met de eerste 11 Swaps is ruim € 34.000 bespaard. Een prachtige besparing voor de betrokken partijen!

SwapBuddy

Ook het inzetten van een SwapBuddy blijkt een schot in de roos. Onze SwapBuddy’s zijn ervaren en begeleiden zowel de plaatser als de vinder. Zij voeren de regie wat betreft het overnameproces. Hierdoor zijn we in staat om razendsnel Swaps te realiseren. En tijd is immers geld.

Samenvattend

Al met al geeft het ons een enorme voldoening om actief te zijn met LeaseSwap. Het pakt precies uit zoals we het voor ogen hadden. We zijn ervan overtuigd dat ons concept uniek is en dat we iets kunnen bijdragen binnen de grote ondernemerswereld. Prioriteit is nu dat we energie blijven steken in onze naamsbekendheid, zodat straks iedereen samen met ons kan concluderen: Leaseauto’s die stil staan en geld kosten, dat hoeft niet meer.

LeaseSwap
LeaseSwap