Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacy statement

Leasecontract ontbinden

Leasecontract ontbinden

Een zakelijk leasecontract ontbinden gaat niet zonder gevolgen. Je hebt immers een contract met de leasemaatschappij die baat heeft bij de vastgestelde samenwerking. Dat betekent in de meeste gevallen dat een contract ontbinden gepaard gaat met het betalen van een zogenaamde afkoopboete. De hoogte van deze afkoopsom is per leasemaatschappij verschillend, maar wordt meestal gebaseerd op de handelswaarde van de auto, de resterende contractduur en het type leaseauto.

De hoogte van mijn afkoopboete

Pak het leasecontract er maar eens bij; kan jij de details met betrekking tot de afkoopboete vinden? Bij LeaseSwap helpen wij graag een handje. Onze SwapBuddy’s werken dagelijks met uiteenlopende leasecontracten en vinden razendsnel de informatie die jij zoekt. Neem gerust contact op voor onze hulp.

Afhankelijk van de hoogte kan je besluiten of je deze afkoopsom wilt betalen of dat je een leasecontract wilt laten overnemen. Overnemen? Jazeker, door een leasecontact overname kan je onder de financiële gevolgen van een leasecontract ontbinden uitkomen. Via LeaseSwap is dit zo gepiept.
 

Afbeelding
Leasecontract ontbinden via LeaseSwap

Leasecontact liever niet ontbinden

Wil jij je zakelijke leasecontract ontbinden en een nieuwe berijder blij maken? Schakel dan de hulp in van LeaseSwap. Op ons platform brengen wij vraag en aanbod samen, zodat jij je leasecontract voordelig kan laten overnemen door een nieuwe berijder. In slechts enkele stappen zet jij je advertentie online waardoor deze goed zichtbaar wordt op onze drukbezochte website. Deel jij je advertentie via social-media? Dan gaan onze SwapBuddy’s ondertussen actief op zoek in hun grote wagenparknetwerk naar de ideale match.

Aan de slag

Er zijn allerlei redenen om van je leasecontact af te willen. Misschien ben je van baan gewisseld, bevat het leasecontract te weinig kilometers of wil je simpelweg liever een andere leaseauto rijden. Wat je reden ook is, onze SwapBuddy’s staan voor je klaar om te voorkomen dat jij hoge kosten moet betalen voor het ontbinden van je leasecontract. Wij gaan op zoek naar de ultieme win-winsituatie.

LeaseSwap