Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacy statement

Lease auto overnemen werkgever

Lease auto overnemen werkgever

Een nieuwe baan betekent in veel gevallen afscheid nemen van je oude werkgever, maar moet je ook afscheid nemen van je zakelijke lease auto? Vaak is de berijder gehecht aan zijn of haar auto en levert een andere lease auto regelen onnodig veel gedoe op. In de meeste gevallen valt een lease overname naar je nieuwe werkgever onder de mogelijkheden. Sterker nog, dit biedt vaak mooie voordelen voor beide partijen.

Lease overname

Voor de overname van een leasecontract valt een mooie win-winsituatie te creëren. Zo blijft de oude werkgever niet achter met een lease auto waar hij of zij misschien liever van af wil. Het voordeel van de nieuwe werkgever is dat deze de kans krijgt om tegen een extra voordelig tarief een bestaand leasecontract over te nemen. Doordat bij de overname van het leasecontract de looptijd korter is, worden de maandlasten aantrekkelijker. Bovendien wordt door de overname een eventuele hoge afkoopsom bespaard.
 

Afbeelding
Lease auto overnemen werkgever

Pas op voor verrassingen

Bij de overname van een leasecontract moet je op een aantal belangrijke zaken letten. Zo moet je goed weten wat er precies in het huidige contract aan afspraken staat. Wat is bijvoorbeeld de resterende looptijd en onder welke voorwaarden mag je een leasecontract overzetten? Lees goed de grote en de kleine lettertjes uit het contract om vervelende verrassingen te voorkomen.

Zorgeloos een leasecontact overnemen

Een lease auto overnemen van je werkgever is geen alledaagse kost. Daarom vinden veel mensen die in zo’n situatie zitten het prettig dat er vanuit een ervaren, deskundige partij ondersteuning wordt geboden. Of nog sterker; volledig uit handen wordt gegeven. Bij LeaseSwap zetten onze SwapBuddy’s alles op alles om bij een lease auto overname volledig te ontzorgen, zodat jij je kan focussen op je gloednieuwe werkuitdaging.

Wist je trouwens dat je ook een lease auto kan overnemen van een collega die vertrekt? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op om de gewenste situatie met ons door te nemen.

LeaseSwap