Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacy statement

Supergoede fotografietips voor een razendsnelle Swap

Als jij iets koopt wil je toch ook weten hoe het eruit ziet? Op leaseswap.nl hechten we daarom veel waarde aan goede foto’s van jouw leaseauto. Dat begint uiteraard met een blinkschone auto. Maar minstens zo belangrijk is voldoende daglicht. Vergroot de kans op een razendsnelle SWAP door snel verder te lezen.

Bekijk de video!

Vijf fotografietips voor auto’s

Onze SwapBuddy’s kunnen zich voorstellen dat autofotografie misschien niet valt onder je dagelijkse werkzaamheden. Daarom helpen zij jou graag goed op weg met vijf sterke tips:

  1. Maak de auto goed schoon, zowel de buiten- als binnenkant;
  2. Kies een locatie voor de foto’s met een neutrale achtergrond;
  3. Schiet de foto’s in daglicht op een droog moment;
  4. Zorg dat alle foto’s horizontaal worden geschoten;
  5. Maak de foto’s beeldvullend en altijd zo scherp mogelijk.
  6. De foto's mogen maximaal 2 mb per stuk groot zijn.

Welke foto’s moet ik schieten?

Goed voorbereid en wel sta jij voor je auto met de fotocamera in de aanslag, maar wat nu? Vergroot je kans op een snelle Swap door je publiek een volledig en helder beeld van je auto te geven. Schiet daarom in elk geval de tien foto’s uit onze fotografietips PDF. Deze kan je gratis gebruiken, dus doe er je voordeel mee!

Leaseauto plaatsen op LeaseSwap

Met een mooie fotoreportage van je auto op zak, is het plaatsen van jouw leaseauto op LeaseSwap zo gepiept. Vul snel je kenteken in op onze plaatsingspagina, vul de gegevens aan en voeg de foto’s eenvoudig toe. Voor je het weet, is je leaseauto geswapt naar een nieuwe berijder. Hulp nodig bij het plaatsen van je auto op ons platform? Twijfel niet om in contact te komen met jouw persoonlijke SwapBuddy door te bellen via 085-833 04 33 of de WhatsAppen op het nummer 06-86861095. Succes!

LeaseSwap
LeaseSwap