Skoda lease zakelijk

Zakelijk Skoda leasen of liever een Skoda leasecontract overnemen? Geen probleem bij LeaseSwap, jouw go-to platform voor zakelijke leasecontract overnames.

Skoda Kodiaq

Operational Lease
Transmissie
Handmatig
Brandstof
Benzine
Bijtelling
Bijtelling 22%
Bouwjaar
2022
Schermafbeelding 2024-07-02 om 17.02.29.png

Skoda Enyaq iV

Operational Lease
Transmissie
Automaat
Brandstof
Elektrisch
Bijtelling
Bijtelling 16%
Bouwjaar
2022
WhatsApp Image 2023-09-15 at 11.01.47.jpeg

Skoda Kamiq

Operational Lease
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Bijtelling
Bijtelling 22%
Bouwjaar
2021
IMG_20240404_114012.jpg

Skoda Enyaq iV

Operational Lease
Transmissie
Automaat
Brandstof
Elektrisch
Bijtelling
Bijtelling 16%
Bouwjaar
2022
5

Skoda Octavia Combi

Operational Lease
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Bijtelling
Bijtelling 22%
Bouwjaar
2021
2

Skoda Enyaq iV

Operational Lease
Transmissie
Automaat
Brandstof
Elektrisch
Bijtelling
Bijtelling 16%
Bouwjaar
2022
20240614_105047_0.jpg

Zorgeloos zakelijk een Skoda leasen

Bij het leasen van een Skoda kies je voor een auto die staat voor Tsjechische degelijkheid en functionaliteit. Elk element is met zorg ontworpen om jou als bestuurder zowel comfort als betrouwbaarheid te bieden. En dat wordt nog aantrekkelijker als je je Skoda leasecontract via LeaseSwap afsluit. Wij bieden namelijk diverse voordelen bij het overnemen van een Skoda leasecontract van een andere bestuurder. Geïnteresseerd hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

Rijden in een Skoda lease auto

Als zakelijke bestuurder is het leasen van een Skoda een uitstekende keuze, zeker als je op zoek bent naar een mix van betrouwbaarheid en praktische functionaliteit. Met Skoda kies je voor een merk dat je niet alleen een veilige en comfortabele rit biedt, maar ook een breed scala aan modellen om aan je zakelijke behoeften te voldoen. Smaak is subjectief, en daarom heeft Skoda een divers aanbod aan voertuigen die elk wat wils bieden. Verken ze allemaal in ons uitgebreide aanbod.

 

Afbeelding
SwapBuddy Leasecontract auto overnemen LeaseSwap

Specifiek Skoda model op het oog?

Laat je wensen achter via één van onze SwapBuddy's, dan gaan wij voor jou op zoek. 

Video - leasetarief aanpassen?

blijft-leasetarief-gelijk-bij-leasecontract-overname-leaseswap

Zakelijke Skoda Lease via LeaseSwap

Hulp nodig bij jouw ontdekkingsreis naar beste leasecontract of weten hoe LeaseSwap werkt? Bekijk onderstaande animatie!

Voordelen LeaseSwap

Bij LeaseSwap kan je bij een Skoda leasen rekenen op de volgende drie grote voordelen:

🫰 Lagere leasekosten: Bij een leasecontract overname kan je vrijwel altijd rekenen op een extra voordelig leasetarief

💃🏽 Behoud van flexibiliteit: Lease een auto alleen voor de periode die past bij jouw wensen.

🤝🏻 Persoonlijke service: Neem contact op met jouw SwapBuddy voor persoonlijke afstemming over jouw toekomstige leasecontract. Onze service gaat helemaal tot aan de voordeur.

Zoek jouw gewenste zakelijke lease Skoda

Laat je Skoda lease auto gratis overnemen

Vul het kenteken in van de auto die je wilt plaatsen.

Snelle swap

"LeaseSwap heeft in zeer korte tijd (2 weken) geregeld dat het leasecontract van een één jaar oude auto, tegen minimale kosten, door een ander bedrijf is overgenomen.
Hierdoor werd een hoge boete van de leasemaatschappij voorkomen! Deze snelle swap is mogelijk geworden doordat LeaseSwap (achter de schermen) de belanghebbende partijen snel en goed heeft begeleid. Top service en zeer aan te bevelen"

Zeer tevreden

"Dankzij Leaseswap met name Lennert heeft me super goed geholpen. Binnen een korte tijd en goede match gevonden. Eenvoudig zelf foto’s nemen en door sturen Lennert regelt de rest. Ook de afhandeling van het lease contract heb je geen omkijken naar. Aanrader dus!"

Hoe werkt LeaseSwap?

In simpele stappen een leaseauto overnemen.

Plaats je advertentie online

Geen zorgen, jouw SwapBuddy checkt de advertentie.

Afbeelding

Kies een leaseauto die bij je past

Met behulp van slimme filters.

Afbeelding
groot-leaseaanbod-leasecontract-laten-overnemen-leaseswap 18 mnd. lease

Wij maken de Swap

En zorgen voor een correcte afhandeling.

Afbeelding
wagenparkbeheerder-leasecontract-laten-overnemen-leaseswap

Geniet van je nieuwe leaseauto

Profiteer van kostenbesparing en van flexibiliteit.

Afbeelding
home-header-leasecontract-laten-overnemen-leaseswap

FAQ - Occasion lease

Een occasion lease is een tweedehands auto die geleased wordt. Het is een vorm van leasing waarbij de auto al eens eerder gebruikt is, in plaats van dat deze splinternieuw is. 

Het grootste voordeel van occasion lease is dat het over het algemeen goedkoper is dan het leasen van een nieuwe auto. Omdat de auto al een keer gebruikt is in het verleden, zijn de maandelijkse leasekosten meestal lager. Dat is voordelig, zeker als je een beperkt budget hebt of als je geen hoge investering wilt doen in een nieuwe auto.

Op hoofdlijnen bestaat het proces van een occasion leasen uit deze 5 stappen:

1. Zoeken naar een geschikte occasion
Bekijk ons uitgebreide aanbod en gebruik zoekfilters om jouw droomauto te vinden.

2. Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan van de auto die jij op het oog hebt.

3. Kredietwaardigheidscheck
Wij controleren of jouw bedrijf kredietwaardig is om in aanmerking te komen voor het overnemen van het leasecontract.

4. Contractondertekening
Alle voorwaarden worden verwerkt in een nieuw leasecontract dat mag worden ondertekend.

5. Betaling & Levering
Nadat het contract is getekend, wordt de auto netjes voor de deur afgeleverd. De periodieke leasebetalingen kunnen worden ingepland en jij kan plaatsnemen in je nieuwe occasion.

Occasion lease, ofwel het leasen van een tweedehands auto, heeft verschillende voordelen ten opzichte van het leasen van een nieuwe auto. De grootste drie voordelen zijn:

Lagere kosten: Een occasion lease is over het algemeen een stuk voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. Een nieuwe auto ondergaat in de eerste jaren vaak een aanzienlijke afschrijving. Bij occasion lease heb je te maken met een auto die al een deel van zijn waarde heeft verloren, waardoor de afschrijving gedurende de leaseperiode over het algemeen lager is.

Gunstige contractvoorwaarden: Bij occasion lease zijn de contractvoorwaarden vaak flexibeler. Wil je bijvoorbeeld voor een kortere periode een occasion leasen, dan kies je voor een kortere looptijd van het leasecontract. Bovendien zijn er vaak meer opties beschikbaar voor aanbetaling, kilometrage en restwaarde. 

Directe beschikbaarheid: In tegenstelling tot het leasen van een nieuwe auto, waarbij je mogelijk moet wachten op de levering, is een occasion doorgaans direct beschikbaar. Je kunt de auto kiezen die je wilt leasen uit het bestaande aanbod en er snel gebruik van maken.

Bij occasion lease moet je er rekening mee houden dat de lease auto niet nieuw is, maar tweedehands. Dat scheelt gelukkig behoorlijk in de prijs, maar als je liever een nieuwe auto least dan is occasion lease niet de beste optie. 

Daarnaast is het net zoals bij elke vorm van een lening van belang om een kredietwaardigheidscheck te voltooien. Dit wordt gedaan om problemen voor de onderneming van de overnemende partij te voorkomen en risico's te vermijden.
 

De prijs van een occasion leaseauto wordt bepaald door verschillende factoren. Het belangrijkste is de aanschafwaarde van de occasion, maar ook de leeftijd en het gewenste kilometrage spelen een essentiële rol. Heb jij een mooie auto van LeaseSwap op het oog en wil je graag weten wat de leaseprijs wordt op basis van jouw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de betreffende advertentie

Bij een occasion leasecontract zijn verschillende kosten inbegrepen. De specifieke kosten variëren per leasebedrijf en de contractvoorwaarden, maar over het algemeen omvatten de kosten van een occasion leasecontract:

Maandelijkse leasebetalingen: Dit is het bedrag dat je regelmatig betaalt gedurende de looptijd van het leasecontract. 

Verzekering: Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van een autoverzekering voor de occasion gedurende de leaseperiode. De kosten van de verzekering zijn meestal niet inbegrepen in de leasebetalingen en dienen apart te worden betaald.

Onderhoud en reparaties: Tijdens de leaseperiode ben je doorgaans verantwoordelijk voor het regelmatige onderhoud van de auto, inclusief olieverversingen, bandenrotatie en andere aanbevolen onderhoudsactiviteiten. Eventuele reparatiekosten die niet gedekt worden door garanties vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid.

Belastingen: Afhankelijk van het land en de regio waarin je woont, kunnen er belastingen van toepassing zijn op het leasecontract. Dit kunnen bijvoorbeeld btw-kosten zijn.

Afbeelding
SwapBuddy Leasecontract auto overnemen LeaseSwap

Hulp nodig? Vraag je SwapBuddy!

Ontvang razendsnel een antwoord op je vraag

LeaseSwap
LeaseSwap
LeaseSwap